«Som et fritt land i et fredelig hjørne av verden, kan vi åpne oss for nye impulser. Vi er ikke redd for å søke det ukjente når vi selv reiser ut som turister, eller gjennom bøker, musikk eller film, søker inspirasjon og impulser i andre lands kulturskatter».

Disse ordene  i låta Gro Harlem Brundtland til den unge kvinnelige rap-artisten Musti har inspirert meg til å starte en reise inn i podcast verden. Jeg har kalt Podcasten «Be my Guest» der jeg inviterer kunsterne fra poesi og rapverden, bokas verden og filmuniverset til samtaler om livets undere.

Musti er en anerkjent, ung kvinnelig rap-artist med base på Tøyen. I denne minidokumentaren forteller hun om låtene «Gro Harlem Brundtland» og «Ansvar» fra debutalbumet sitt Qoiskayga.

I flere år har Musti lekt med ord og freestylet på engelsk, og hun har lagt ut rapsnutter på Instagram. Så en dag, for 2 år siden, ble hun oppdaget av manageren til Arif. Og da begynte hun å skrive ned ordene som kom. Og ordene ble til refrenger, vers og bridges og til et helt album som er blitt mega godt mottatt av det norske establishment.

Gjestevert er Benjamin Adonis, en av Oslo beste freestyle rappere. Han har takket ja til å være gjestevert i programmet «What`s your rhythm?», der samtalene tar utgangspunkt i låttekster, dikt og andre rytmiske og lyriske skrifter.

Location for samtalen var på rause og luftige Mir Grunerløkka Lufthavn.